Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de meest- en veelgestelde vragen, staat jouw vraag er niet bij?, stuur ons even een berichtje via de contact button of bel ons even. Wij nemen graag de tijd om jouw vragen te beantwoorden en verwelkomen je graag als nieuwe klant.  

Waarom verkopen via een online biedingsplatform? 

Wij zijn al meer dan 25 jaar actief in de Nederlands woningmakelaardij en horen al jaren dezelfde klachten van kopers die steeds maar weer achter het net vissen bij het kopen van een woning. Het enorme gebrek aan woningen, steeds horen wij dezelfde frustratie bij woning zoekenden. Door gebruik van ons online biedplatform kan iedereen meebieden, is het zichtbaar wie welk bedrag biedt, geen achterkamertjes spelletjes. Een transparant en eerlijk proces waarbij iedereen gelijke kansen op kopen heeft. Wij hebben reeds ervaring opgedaan met deze manier van verkopen. Onderzoek onder een grote groep woningzoekers en kopers gaf aan dat zij bereid zijn voor deze transparante en eerlijke werkwijze te betalen. Daarom brengen wij bij de uiteindelijke koper een bedrag afhankelijk van de koopsom vanaf €1.995,- aan veilingkosten in rekening. Deze kosten maken geen onderdeel uit van de kosten koper, maar wel van de koopsom en zijn mee te financieren in de hypotheek. Tijdens het bieden op ons online biedplatform is duidelijk zichtbaar welk bedrag je biedt inclusief veilingkosten en een overzicht van de kosten koper. Onze kosten zijn dus tijdens het gehele biedproces helder inzichtelijk voor jou als koper. Duidelijkheid voor alles bij ons! 

Is verkoop bij “De Gratis Verkoop Makelaars” echt helemaal gratis? 

Ja, als jij als verkoper de aanbiedingstekst van de woning schrijft en de bezichtigingen, of open huizen verzorgd dan regelen wij de rest van het verkoopproces helemaal gratis en kosteloos voor je. De koper betaalt bij ons na aankoop via ons online biedingsplatform afhankelijk van de koopsom een bedrag vanaf € 1.995,- aan veilingkosten. Hierdoor en doordat wij ons verkoopproces optimaal hebben geautomatiseerd, kunnen wij jou onze dienstverlening gratis aanbieden. Door onze efficiënte automatisering hebben wij meer tijd voor jou tijdens het verkoopproces.

Zo heb je je eigen vaste makelaar die je het gehele traject zal begeleiden. Daar pluk jij als verkoper de vruchten van. Voor slechts €995,- verzorgen wij ook de bezichtigingen of open huizen en een goede tekst van je woning. Indien gewenst kunnen wij ook eventueel de oplevering van je woning met de kopers verzorgen. Neem even contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen of plan een afspraak in voor een vrijblijvend advies gesprek met een van onze makelaars. 

Door wie en hoe wordt de vraagprijs van mijn woning bepaald? 

Er zijn meerdere makelaars aangesloten bij "De Gratis Verkoopmakelaars" en wij werken samen met een landelijk netwerk van makelaars en taxateurs. Deze zijn bij u in de buurt gevestigd en kennen de lokale markt als geen ander. Deze makelaar / taxateur brengt na de opname van je woning een advies uit, wat wij met jou zullen bespreken. De uiteindelijk vraagprijs spreken we samen door, maar jij hebt het laatste woord. Het gaat tenslotte om jouw woning.

Komt mijn woning gratis op Funda?

Ja, wij plaatsen jouw woning met een complete en professionele presentatie op Funda, maar ook op de Jaap.nl, Marktplaats, Huislijn en Pararius. Verder kun je zelf uiteraard de advertentie van jouw woning op social media delen. 

Gratis een professionele fotoreportage en NEN 2580 meetrapport?

Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen voor een opgeruimde woning. Zorg ervoor de je woning er netjes en verzorgd uit ziet, wij regelen een professionele fotoreportage. Als de woning wat ouder is en er geen betrouwbare tekeningen van de aannemer/bouwer van de woning zijn regelen wij een NEN 2580 meetrapport.  

Is het energielabel bij verkoop van mijn huis verplicht? 

Ja, een energielabel is verplicht bij de presentatie en de levering van de woning aan de nieuwe eigenaar. De notaris zal bij de eigendomsoverdracht checken of dit aanwezig is. De kosten van een aanvraag voor een energielabel bedragen rond de €349,- Heb je het energielabel bij levering niet in bezit, dan loop je het risico om een boete te krijgen tot wel €400,-. 

Wat valt er onder de "kosten koper"? 

Kosten koper zijn de bijkomende kosten die om de hoek komen kijken als je een huis gaat kopen. Je herkent kosten koper ook aan de afkorting k.k. Onder kosten koper heb je meestal de volgende 'vaste kosten': Overdrachtbelasting, notariskosten, taxatiekosten, kadasterkosten, eventueel kosten van je aankoopmakelaar en bouwkundige keuring. 

Hoe hoog is de overdrachtsbelasting? 

Als je een bestaand huis koopt betaal je 2% overdrachtsbelasting als de woning je hoofdverblijf wordt. Is dat niet het geval, je gaat bijvoorbeeld het huis verhuren? Dan bedraagt de overdrachtsbelasting 8% van de kostprijs van de woning. Ook over bouwgrond wordt 8% overdrachtsbelasting geheven. De overdrachtsbelasting is de belasting die je betaalt voor het verkrijgen van de woning. 

Goed om te weten:

Als je tussen de 18 en 35 jaar oud bent, betaal je eenmalig geen overdrachtsbelasting als je een bestaand huis koopt. Dat is de zogeheten startersvrijstelling. De startersvrijstelling geldt alleen voor de woning die je als hoofdverblijf gaat dienen. Dit moet je ook verklaren bij de notaris. Verder moet je ook verklaren dat je niet eerder gebruik hebt gemaakt van de startersvrijstelling. De startersvrijstelling geldt vanaf 1 april 2021 alleen voor woningen met een waarde tot € 400.000. Is de waarde hoger dan geldt de startersvrijstelling niet.

Wat zijn de notariskosten? 

Je betaalt de notaris voor het opmaken van de leveringsakte, waarin de overdracht van de woning staat beschreven. En je hebt notariskosten voor de hypotheekakte, waarin de afspraken tussen de koper en de verstrekker van de hypothecaire lening staan. Bij het doen van een bod via ons online biedplatform staat er een schatting van de gemiddelde kosten die je als koper zult moeten betalen. 

Wat zijn de kosten voor inschrijven bij het Kadaster?

Dit zijn de kosten die het Kadaster in rekening brengt voor het aanvragen van wijzigingen in het kadastraal register. In dit register staan alle koopwoningen genoteerd, compleet met gegevens over de eigenaar, hypotheek en koopsom.

Daarnaast heb je eventueel ook de volgende bijkomende kosten die je zelf moet betalen: 

Aankoopmakelaar? Neem je een eigen aankoopmakelaar mee, dan betaal je aan de aankoopmakelaar een percentage van de koopsom voor het aankopen van een woning. Dit noemen ze courtage. Je kunt ook een vaste prijs afspreken.

Kosten voor de hypotheek- of financieel adviseur

Je betaalt je hypotheek- en of financieel adviseur bemiddelings- en advieskosten. Dit geldt voor de hypotheek en voor eventuele verzekeringen.

Taxatiekosten. 

Dit zijn de kosten voor het laten taxeren van de woning. Deze taxatie is meestal verplicht door de hypotheekverstrekker. Tip: wil je weten wat ongeveer de taxatiekosten zijn? Wil je weten hoe hoog de kosten voor jouw woning zijn? Neem even contact met ons op en je krijgt op basis van de postcode van het huis een idee van de kosten. 

Bouwtechnische of opleveringskeuring. 

Wil je meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat en eventuele verborgen gebreken van de woning? Dan kan je een bouwtechnische keuring laten uitvoeren. Bij een nieuwbouwwoning noem je dit een opleveringskeuring.   Wij adviseren om bij een bestaande woning deze altijd door een bouwkundige te laten bekijken. 

Wat is Nationale Hypotheekgarantie? 

Sluit je een hypotheek af met NHG? Dan betaal je 0,7% over het totale hypotheekbedrag. De Nationale Hypotheek Garantie biedt een vangnet als je door omstandigheden niet meer in staat bent om de hypotheeklasten te betalen. Het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW) staat dan namens de Rijksoverheid via NHG garant voor de terugbetaling van je hypotheek. 

Kosten koper betalen. 

De kosten koper kun je niet altijd meefinancieren in je hypotheek, omdat je hypotheek vaak maximaal 100% van de koopsom mag zijn. Kosten koper betaal je dus uit eigen middelen, zoals spaargeld.

Zijn de "kosten koper fiscaal aftrekbaar?  

Een deel van de 'kosten koper' is fiscaal aftrekbaar (box 1). Dit zijn de kosten die je maakt om een financiering te krijgen. Hierdoor betaal je minder inkomstenbelasting. Onder meer de volgende kosten koper zijn aftrekbaar:

De kosten die je maakt voor de hypotheekakte, zoals de notariskosten en de kosten voor inschrijven bij het Kadaster. Let op: dit zijn dus niet de kosten voor de leveringsakte. 

De aanvraagkosten voor NHG.

De advies en bemiddelingskosten van de adviseur.

De taxatiekosten, voor zover die gemaakt zijn voor het krijgen van de hypotheek.

Krijgen we ook een Te Koop bord op ons huis?

Ja, De Gratis Verkoop Makelaars zorgt dat het Te Koop bord en de stickers open huis, verkocht onder voorbehoud en verkocht worden afgeleverd voor de start van de verkoop.

Wie regelt de bezichtigingen en open huizen van de woning? 

Wij werken bij voorkeur met een open huis, hierbij kunnen veel mensen de woning zien en ook meebieden als ze interesse hebben. Als gevolg van COVID19 en de RIVM richtlijnen kan het zijn dat open huizen niet zijn toegestaan en werken we met een tweetal vaste dagdelen waarop de bezichtigingen plaats vinden

Hiervoor kennen we een tweetal mogelijkheden: 

1 Verkoper kan dit zelf kosteloos en gratis doen. Uiteraard zijn wij bereikbaar voor vragen en hulp op afstand indien nodig.

2 Onze makelaars verzorgen de open huizen of blokken met bezichtigingen, de kosten hiervan bedragen €995,-

Hoe werkt het online biedingsplatform? 

Om mee te kunnen bieden op een woning die bij ons te koop staat, maak je een account aan via onze website www.degratisverkoopmakelaars.nl Na het aanmaken van een eigen account kan iedereen meebieden en online zien wat er geboden is. Als jouw bod overboden wordt, dan krijg je een melding via e-mail. Hoe hoog je volgende bod moet zijn hangt af van de hoogte van de richtprijs van de woning. Tot € 100.000,- gaat dit met stappen van minimaal € 1.500,-. Vanaf € 100.000,- tot € 200.000,- met stappen van minimaal € 2.000,-, vanaf € 200.000,- tot € 400.000,- met stappen van € 2.500,- en boven de € 400.000,- met stappen van minimaal € 3.500,-.

De meeste bieders volgen rond de eindtijd op de sluitingsdatum de biedingen op de voet. Als je overboden wordt dan krijg je en de verkoper hiervan een e-mail. Het is ook mogelijk om een automatische biedrobot in te stellen. Hierbij doe je een bod en stel je je maximale bod in voor het geval je overboden wordt, dan doet de biedrobot automatisch een hoger bod. Na het sluiten van de online biedingsprocedure bespreken wij de biedingen met de verkoper en de bieders. Op basis daarvan adviseren wij verkoper over de verschillende kandidaten. Verkoper neemt de uiteindelijke beslissing en aan welke partij er verkocht wordt. Hierna zullen wij de koopovereenkomst opstellen en zorgen voor ondertekening tussen beide partijen.

Wat gebeurt er als kort voor het sluiten van de biedingstermijn een bod wordt uitgebracht? 

Als er door een van de bieders in de laatste 15 minuten voor het verstrijken van de biedingstermijn een bod wordt uitgebracht dan zal de biedingstermijn met 15 minuten verlengd worden. Bieders krijgen een bericht als ze worden overboden. Wij adviseren om vlak voor het einde van de procedure het biedingssysteem wel goed in de gaten te houden.

Hoe vaak kan en mag ik bieden? 

Je kunt binnen de aangegeven termijn onbeperkt bieden. Je kunt jezelf niet overbieden.

Is het bod wat ik doe bindend? 

Nee, je hebt als koper atlijd recht op de 3 dagen wettelijke bedenktijd als je als niet zakelijke koper optreed. Na het sluiten van de biedingstermijn nemen we contact op met de beste, meestal de hoogste bieder om de overige voorwaarden te bespreken en contractafspraken te maken. De overeenkomst is pas bindend als de koopovereenkomst is getekend en na het verstrijken van de wettelijke bedenktijd.

Geen of te lage biedingen tijdens de biedingsprocedure? 

Als er tijdens de online biedingsprocedure géén, of een te laag bod binnenkomen verlengen we kosteloos de verkoopprocedure tot de woning verkocht is. Wanneer je niet tevreden bent met de biedingen die gedaan zijn, mag je de biedingsperiode uiteraard verlengen totdat de woning verkocht is. De exacte procedure en wat dan te doen bespreken we graag in een persoonlijk gesprek. Duidelijk mag zijn dat in deze overspannen woningmarkt dit eigenlijk niet voorkomt.

Einde van de online biedingsprocedure, en nu? 

Wij adviseren jou als verkoper na afloop van de biedingsprocedure over de kandidaten die een bod hebben gedaan. Uitstekend hulpmiddel hierbij is het biedingsoverzicht, geboden bedragen en voorwaarden in een overzicht. Ook nemen wij de ontbindende voorwaarden met jou door die de kandidaten hebben opgenomen. Bijvoorbeeld het voorbehoud van rondkrijgen van de financiering, wij informeren en checken bij de kandidaten of zij hier recent naar hebben laten kijken door een erkend en gecertificeerd hypotheekadviseur. Zo komen wij tot een gedegen inzicht en zullen jou een advies geven welke kandidaat in onze ogen de beste partij is. De uiteindelijke keus is aan jou als verkoper uiteraard.

Gunnen aan de hoogste bieder? 

Meestal wordt er verkocht aan de hoogste bieder, maar het kan ook zijn dat de verkoper kiest voor een wat lager bod waarbij er geen ontbindende voorwaarden zijn opgenomen. Door bijvoorbeel geen voorbehoud van financiering wordt opgenomen, weet verkoper vrijwel zeker dat de transactie doorgaat. Dat is verkopers best wat waard. Jij bepaalt zelf aan wie je je woning gunt en of je gunt. 

Ontbindende voorwaarden: hoe werkt het? 

Heb je een huis op het oog en ben je in onderhandeling met de verkoper? Of ben je er al uit met de verkoper en kan het koopcontract opgesteld worden? Denk dan aan de ontbindende voorwaarden, zodat je in bepaalde situaties nog onder de koop uit kunt. Niet onverstandig, nu door het coronavirus er veel onzekerheid is. Wij leggen uit wat de belangrijkste ontbindende voorwaarden zijn en hoe het werkt.

Waarom neem je ontbindende voorwaarden op? 

Op het moment dat je gaat bieden zijn er wellicht nog zaken onzeker. Je weet nog niet of je de financiering rond krijgt en je hebt nog geen zicht op de bouwkundige staat van de woning. Geldt dit voor jou? Spreek dan ontbindende voorwaarden af.

Wat zijn de belangrijkste ontbindende voorwaarden?

1. Voorbehoud van financiering: 

Weet je nog niet zeker of je de financiering voor de woning rond krijgt? Spreek dan een voorbehoud van financiering af met de verkoper. Je kunt dan nog afzien van de koop als de hypotheek door de geldverstrekker wordt geweigerd binnen de termijn die in de ontbindende voorwaarde staat genoemd. Als je een hypotheek wilt met Nationale Hypotheek Garantie (NHG), kun je dit ook als voorbehoud afspreken. Normaal gesproken adviseren wij een termijn van 6-8 weken af te spreken en op te nemen in de koopovereenkomst. In deze periode moet je de financiering voor de woning rond krijgen of kun je de koopovereenkomst ontbinden als de geldlening wordt geweigerd. Maar tijdens deze coronacrisis kan het verstandig zijn om een wat langere termijn af te spreken met de verkoper. Het risico op vertraging is nu groter. Vaak moet je aanvullende vragen beantwoorden van de geldverstrekker en zo nodig extra stukken aanleveren.

2. Voorbehoud bouwkundige keuring: 

Met een bouwkundige keuring kom je meer te weten over de technische staat van de woning. De keuring betreft een visuele inspectie en geeft aan wat de kosten zijn van noodzakelijke werkzaamheden die nodig zijn om de woning weer in goede staat te krijgen. In de koopovereenkomst geef je meestal het maximale bedrag van deze werkzaamheden aan. Bijvoorbeeld dat alle noodzakelijke werkzaamheden uit de bouwkundige keuring opgeteld maximaal € 5.000 mogen bedragen. Blijken deze kosten hoger te zijn, dan mag je de koopovereenkomst ontbinden. De termijn voor het voorbehoud van de bouwkundige keuring is vaak korter dan de termijn voor het voorbehoud van financiering. Een keuring kun je op kortere termijn laten uitvoeren. 

Er is een alternatief voor het opnemen van een bouwkundig voorbehoud in de koopovereenkomst. Je kunt een bouwkundige keuring voorafgaand aan het sluiten van de koopovereenkomst uitvoeren. De uitkomst van de keuring kun je dan nog meenemen in de onderhandelingen. Het risico bestaat wel dat de verkoper het huis aan een andere koper verkoopt. Dan heb je voor niets de kosten van de bouwkundige keuring gemaakt.  

3. Voorbehoud verkoop eigen woning. 

Wil je door de coronacrisis meer zekerheid over de verkoop van je eigen huis? Dan kun je overwegen om bij de koop een voorbehoud af te spreken voor de verkoop van je eigen huis. Lukt het niet om je woning voor een bepaalde datum te verkopen? Dan kun je de koopovereenkomst ontbinden. Hier zijn speciale clausules voor in de omloop. De meest bekende is de no-risk clausule van de NVM. Het is wel de vraag of de verkoper akkoord wil gaan met zo’n voorbehoud. Moet je je eigen woning nog verkopen? Wij komen uiteraard vrijblijvend en gratis bij je langs voor een waardebepaling van jouw woning. Mocht je besluiten je woning ook via onze organisatie met het vernieuwende systeem te verkopen betaal ook jij geen verkoopkosten of maximaal €995,- 

Op welk moment in het koopproces moet je denken aan ontbindende voorwaarden? 

De ontbindende voorwaarden neem je al mee op het moment dat je een eerste bod uitbrengt op de woning. Je brengt bijvoorbeeld een bod uit onder voorbehoud van financiering en een bouwkundige keuring. De ontbindende voorwaarden zijn dus onderdeel van de onderhandelingen met de verkoper. Is je bod geaccepteerd en ben je eruit met de verkoper? Dan kunnen jouw voorbehouden in de koopovereenkomst worden opgenomen als ontbindende voorwaarden.

Wat zijn de risico’s als je geen ontbindende voorwaarden opneemt? 

De ontbindende voorwaarden zijn bedoeld om jou als koper te beschermen. Neem je geen financieringsvoorbehoud op in het koopcontract en krijg je de financiering niet rond, dan ben je gebonden aan de koopovereenkomst. Als je de woning niet kunt betalen, kan de verkoper de koopovereenkomst ontbinden. In dat geval moet je meestal een boete betalen van 10% van de koopsom. Een bouwkundige keuring zorgt ervoor dat je beter weet wat de bouwkundige staat is van de woning. Komen er uit de bouwkundige keuring hogere herstelkosten naar voren dan waar jij op gerekend had, dan kun je de koopovereenkomst ontbinden als je deze ontbindende voorwaarde hebt opgenomen. Deze mogelijkheid heb je niet als er geen keuringsvoorbehoud staat opgenomen in de koopovereenkomst.

Wat staat er in de model koopovereenkomst?

Bij het opstellen van een koopovereenkomst wordt vaak de model koopovereenkomst gebruikt om de afspraken over de woning vast te leggen. Dit is een standaard koopovereenkomst opgesteld door een aantal partijen waaronder De NVM, De Nederlandse Vereniging van Makelaars, VBO en Vereniging Eigen Huis In de model koopovereenkomst staat een standaard formulering voor de ontbindende voorwaarden waarin de financiering, Nationale Hypotheek Garantie en bouwtechnische keuring zijn opgenomen. Die kun je vervolgens in jouw overeenkomst verder invullen. Heb je tijdens de onderhandeling met de verkoper geen voorbehouden afgesproken, dan worden de ontbindende voorwaarden doorgestreept. Dit betekent dat er letterlijk een streep door de voorwaarden wordt gehaald. Hou dan wel rekening met de eerder genoemde risico’s.

Hoe werkt het ontbinden van de koopovereenkomst? Bij het opstellen van de ontbindende voorwaarden heb je met de verkoper voor iedere voorwaarde een termijn afgesproken. Zorg ervoor dat je op tijd ontbindt, want binnen deze termijnen kun je de koopovereenkomst nog ontbinden maar daarna niet meer. Stuur een brief waarin je aangeeft dat je de koopovereenkomst ontbindt en om welke reden. Meestal is in de koopovereenkomst afgesproken dat je 1 of een paar werkdagen de tijd hebt om ervoor te zorgen dat jouw brief de verkoper heeft bereikt. Verstuur de brief aangetekend zodat je bewijs hebt dat je op tijd hebt ontbonden. In veel gevallen moet je bewijsstukken meesturen. Bijvoorbeeld een of meerdere afwijzingen van geldverstrekkers. Doe je een beroep op de ontbindende voorwaarde voor de keuring, dan moet je meestal een kopie van het keuringsrapport meesturen. Kijk in je eigen koopovereenkomst na welke stukken je moet overleggen. 

Los van de ontbindende voorwaarden heb je als particuliere koper recht op de wettelijke drie dagen bedenktijd. Binnen deze drie dagen kun je de koopovereenkomst kosteloos en zonder opgave van reden ontbinden.

Waar is de Gratis Verkoop Makelaars actief?

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Alkmaar. Doordat wij ruim 25 jaar landelijk actief zijn in de makelaardij hebben wij een uitgebreid landelijk netwerk van goede en deskundige makelaars met wie wij samenwerken. Samen sta je sterk is ons motto! Hierdoor zijn wij ook in heel Nederland actief. Wij zijn dus de gratis makelaar Alkmaar, maar ook gratis makelaar Heerhugowaard, gratis makelaar Den Helder, gratis makelaar Hoorn, gratis makelaar Purmerend, gratis makelaar Haarlem, gratis makelaar Rotterdam, gratis makelaar Velserbroek, makelaar Hoofddorp, gratis makelaar Enschede, gratis makelaar Apeldoorn, gratis makelaar Zutphen etc. etc. 

Zijn jullie de goedkoopste makelaar?

Wij verzorgen de verkoop van jouw huis gratis als jij teksten schrijft en de bezichtigingen verzorgd. Maar ook die werkzaamheden kunnen wij je uit handen nemen. Hiervoor berekenen wij dan een eerlijk bedrag. Als je ons als full-service makelaar inschakeld, dan zijn wij niet alleen een goedkope makelaar, maar met een bedrag van €995,- inclusief b.t.w. waarbij wij alles voor jou als verkoper doen, inclusief de bezichtigingen de goedkoopste makelaar van Nederland. 

Zelf huis verkopen zonder makelaar?

De woningmarkt is enorm overspannen, waardoor het enorm eenvoudig is om zelf je woning te verkopen zonder makelaar. Je bespaart hierdoor duizende euro's aan verkoopcourtage, maar zal de verkoop wel zonder Funda moeten doen. En zonder Funda zul je echt niet de gehele markt van geïnteresseerden bereiken en niet de maximakel prijs voor je woning maken. En zonder makelaar heb je nu eenmaal geen toegang tot Funda. Je doet zelf alle werkzaamheden van de advertentietekst, de foto's, het plannen van de bezichtigingen en rondleidingen, de uitvoering van de rondleidingen, de onderhandelingen, het opstellen van een juridisch correcte en waterdichte koopovereenkomst, de afwikkeling naar de notaris, de eindinspectie met kopers en de afwikkeling van de eigendom bij de notaris. Mocht je tegen deze werkzaamheden opzien, of hier simpelweg niet alle kennis van hebben, gebruik dan je verstand en overweegen om ons in te schakelen. Het kost je of niets, of slechts €895,- en dat bij vermoedelijk de grootste financiële transactie in je leven. 

Wij verkopen uiteraart via Funda en geheel gratis als je zelf je woningtekst schrijft en de bezichtigingen doet. Wij verzorgen een deskundige waardebepaling en vraagprijs advies, regelen een professionele fotoreportage, de eerste indruk kun je tenslotte maar een keer maken. Wij verzorgen de plaatsing op Funda en de overige veel bekeken woningwebsites. Via ons online biedingsplatform realiseren we gegarandeerd de hoogste verkoopprijs en verkopen we je woning sneller. Wij regelen de afwikkeling met de koper, stellen een juridisch correcte koopovereenkomst op en verzorgen de ondertekening met de koper(s) en jou. En als laatste de afwikkeling naar de notaris. 

Als je dit alles goed bekijkt dan is er geen argument meer te vinden om zelf je woning zonder De Gratis Verkoopmakelaars te verkopen. Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

 

Meer weten?
Neem contact met ons op
Meer informatie