Hoe het werkt voor verkopers.

Realiseer samen met je eigen gratis makelaar de hoogste verkoopprijs!

 

Gratis verkopen voor de beste prijs met je eigen persoonlijke makelaar. 

Jij schakelt De Gratis Verkoop Makelaars in om jouw woning of appartment, kosteloos, snel en voor de hoogste prijs te verkopen. Via het onderstaande stappenplan verkopen wij ook jouw woning voor de hoofdprijs! 

Stappenplan verkoop:

1: Vrijblijvende waardebepaling en vraagprijsadvies:

Onze gratis makelaar komt vrijblijvend langs voor de waardebepaling en opname van jouw woning, hij geeft je advies omtrent vraagprijs en verkoopstrategie. De uiteindelijke en definitieve vraagprijs bepaal jij als verkoper zelf. 

2: Gratis Funda- en social media campagne:

Wij verzorgen een prachtige foto- en videoreportage en laten je woning inmeten voor een NEN2580 meetrapport. Vervolgens melden wij je woning aan op Funda met een professionele advertentie. Naast Funda melden wij je woning ook aan voor andere woningwebsites, Facebook, Instagram en andere social media. De tekst van de woning schrijf je zelf (net als bij Makelaarsland.nl, zelfverkopen.nl en andere internetmakelaars) of wij verzorgen dit voor een klein symbolisch bedrag. Informeer naar de voorwaarden en prijs.

3: Bezichtigingen / Open Huizen: 

In overleg met jou plannen we een aantal bezichtigingen en/of open huizen (afhankelijk van de RIVM Covid-19 richtlijnen). Deze rondleidingen verzorg je als verkoper zelf, (net als bij Makelaarsland, zelfverkopen.nl en andere internetmakelaars) jij weet tenslotte alles van je woning. Zie je hier tegen op, of heb je geen tijd? Wij kunnen een of meerdere Open Huizen verzorgen, wij brengen hiervoor dan kosten in rekening. De meeste internetmakelaars kennen deze optie niet, en onze kosten liggen vele malen lager dan bij Makelaarsland en de andere internetmakelaars. Informeer hiernaar bij onze makelaar. De Open Huizen worden bij de start van de verkoop op Funda en overige social media aangekondigd voor een maximaal bezoekers resultaat.

4: Biedingsprocedure en gunning:

De sluitingsdatum voor de online biedingstermijn ligt een aantal dagen na het laatste open huis, geïnteresseerde kandidaten hebben dan voldoende tijd om bijvoorbeeld nog een extra hypotheekberekening te laten maken en vragen te stellen. Hierdoor realiseren wij gegarandeerd de hoogste en beste opbrengst zonder makelaarskosten. Nadat de online biedingsprocedure is afgerond nemen wij contact met je op om de biedingen door te spreken, wij adviseren je over het beste bod, maar de uiteindelijke beslissing neem jij als eigenaar en verkoper.

5: Koopovereenkomst en eigendomsoverdracht:

Als de uiteindelijke koper bekend is stellen wij de digitale koopovereenkomst op en laten jou en de koper tekenen. De overeenkomst zenden wij door naar de projectnotaris die het gehele traject van de eigendomsoverdracht zal verzorgen.

Onze gratis makelaar gaat voor jou aan de slag en stelt alles in het werk om jouw huis voor de hoogste prijs te verkopen via ons unieke online biedingsplatform. Gedurende het hele verkoopproces heb je een eigen vaste makelaar als aanspreekpunt, wel zo vertrouwd en prettig! Wij laten een professionele fotoreportage van je woning maken en je woning wordt conform de NEN 2580 normering ingemeten, zodat de juiste maatvoeringen en woonoppervlakte wordt bepaald. Wij werken geheel volgens de richtlijnen en regelgeving van de Nederlands Vereniging van Makelaars (NVM), VBO en VastgoedPro normen. Als je dossier compleet is en jij de verkoopteksten klaar hebt, dan zetten we je huis op Funda en ons online biedingsplatform. Je woning staat nu in de markt en geïnteresseerden zullen zich via onze site en Funda gaan aanmelden om te komen kijken. 

We organiseren minimaal 2 of meer bezichtigings momenten of open huizen ( conform de Covid-19 richtlijnen van het RIVM) kopers kunnen na bezichtiging van je woning op ons online biedingsplatform een bod doen op je woning. Wij brengen bij koper een veilingfee in rekening die tijdens het bieden zichtbaar is. Koper weet dus exact wat hij voor je woning gaat betalen. Hierdoor bespaar jij als verkoper duizenden euro's aan makelaarskosten. De koper kan deze kosten meefinancieren in de hypotheek, waardoor de kosten ook voor de koper niet direct uit eigen zak hoeven te komen.

Meer weten?
Neem contact met ons op
Meer informatie