Ons Covid-19 Protocol

Om verdere verspreiding tegen te gaan, adviseert de NVM ons om bij ‘fysieke contacten’ zoals bezichtigingen, ondertekening van koopaktes, taxaties, inspecties en transporten de nu geldende gezondheidsrichtlijnen goed te volgen, zoals geen handen schudden, vaak handen wassen, hoesten en niesen in de ellenboog en anderhalve meter afstand houden van elkaar waar mogelijk.

Bij het plannen van fysieke contacten zullen wij nadrukkelijk vooraf bij kopers en verkopers en alle andere betrokkenen actief informeren naar hun gezondheidstoestand en hen te verzoeken de hygiëne adviezen van RIVM na te leven.

In overleg met het RIVM en de overkoepelende makelaarsverenigingen NVM, VBO en VastgoedPro kunnen wij dus nog steeds bezichtigingen en afspraken inplannen.

We werken deels vanuit huis en deels vanuit kantoor, hoewel een bezoek aan kantoor tot een minimum beperkt zal moeten blijven. Het advies geldt om wat digitaal of telefonisch kan, ook op die wijze te doen, om daarmee het aantal fysieke contacten te beperken.

Bel ons of stuur een email. Laat altijd een bericht achter op onze voicemail. Het kan wel zijn dat we minder snel reageren dan u van ons gewent bent maar we bellen u even terug. 

Wanneer u verkouden bent of symptomen heeft van het corona-virus, dan verzoeken wij u beleefd verstandig te zijn, thuis te blijven en de afspraak te annuleren. Gezondheid gaat boven alles!

We proberen om alles doorgang te laten vinden maar zijn soms genoodzaakt een en ander in een aangepaste vorm te doen. We vertrouwen op uw begrip.

Het team van " De Gratis Verkoop Makelaars ".

Meer weten?
Neem contact met ons op
Meer informatie