Over ons

Onze visie en werkwijze

Na bijna 25 jaar ervaring in de woningmarkt is een veelgemaakte opmerking van woningzoekenden dat ze de procedures en werkwijze van verkoop erg ondoorzichtig en niet transparant vinden. Mensen die al tijden een woning zoeken, woningen bezichtigen, bieden en er wederom naast zitten, zowel zonder als met aankoopmakelaar. Een frustrerende, en voor sommige een uitzichtloze situatie. 

Hier brengen wij graag verandering in.

Zonder de druk vanuit Den Haag of de branche verenigingen verloopt bij ons al geruime tijd het voor verkoper gratis verkoopproces heel open, transparant en eerlijk, een ieder heeft evenveel kans op het kopen van een woning. Via ons online biedingsplatform kan iedereen zijn of haar bod doen, en als er een hoger bod is, zijn of haar reeds gedane bod verhogen. Allemaal transparant en online zichtbaar, in ons online biedplatform voor alle kandidaten, bieders en verkoper(s).

Door de ontwikkeling van ons platform maken wij het biedingsproces eenvoudiger en inzichtelijker voor kandidaat kopers. Wij brengen de uiteindelijke koper € 1.995,- veilingkosten in rekening bij een koopsom tot € 400.000,-

Deze kosten zijn een onderdeel van de koopsom en kunnen in een hypotheekaanvraag mee worden genomen. Tijdens het bieden vermelden wij constant het totaalbedrag van het bod, de kosten koper en de veilingkosten. Makkelijker en transparanter kunnen wij het niet maken.

Onze ervaring met een soortgelijke werkwijze en onderzoek onder een gemiddelde groep van woningzoekende leverde de conclusie op dat zij blij zijn met onze werkwijze en de veilingkosten van ondergeschikt belang achten aan de veel grotere kans nu eindelijk wel een woning te kunnen kopen.    

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Meer weten?
Neem contact met ons op
Meer informatie